SO happy you found us!

“HAZE SCARVES”

Wij, twee creatieve vriendinnen zijn in 2017 gestart met HAZE, al snel hadden we ideeën hoe alles eruit moest zien. We wouden af van het standaard en voor uniek, tijdloos en comfort zorgen. Zo zijn we als eerst gestart met onze geborduurde lijn. Elk sjaaltje had zijn eigen verhaal met een alledaagse quote erop geborduurd. We streven naar sjaaltjes die tijdloos en stevige van kwaliteit zijn zodat ze jaren mee kunnen. Ben je het item zat? Gooi het niet weg maar verkoop het of geef het weg aan een vriendin of goed doel.”  

 

DUURZAAMHEID 

Wij streven naar: zero waste! Zo zorgen wij bijvoorbeeld dat onze sample producten altijd naar vrouwen/ meisjes gaan die het goed kunnen gebruiken. 

BETTER WORLD

Wij maken geen gebruik van plastic; alle verpakkingsmaterialen en labels zijn gemaakt van gerecycled katoen en papier/karton. De stoffen die voor de sjaaltjes zijn gebruikt zijn voorzien van keurlabels en zijn eerlijk geproduceerd.

TRANSPARANTIE

De prijzen van de de producten zijn gebaseerd op een eerlijke basis. Wij vinden het enorm belangrijk dat HAZE voor iedereen toegankelijk is. Daarom houden wij  de prijzen van de items zo laag mogelijk. Wanneer het mogelijk is schenken wij een deel van de omzet aan een goed doel.  Love for everybody.

With Love, HAZE